Previct on riippuvuuden digitaalinen tuki

Previct® Alcohol

Irti riippuvuudesta, vapaaksi elämään elämää

Previct on helppokäyttöinen

Sinä ja hoidonantajasi laaditte yhdessä suunnitelman ja asetatte selkeän tavoitteen. Sen jälkeen saat oman alkoholimittarisi, joka on todella huomaamaton, ja voit ladata sovelluksen matkapuhelimeesi. Nyt olette yhteydessä toisiinne ja valmiit aloittamaan.

Joka päivä puhallat laitteeseen ja otat selfien, ja tulos menee suoraan terapeutillesi. Voit valita, haluatko, että myös omaisesi näkevät tuloksen. Tulokset antavat perustan tuleville keskusteluillenne.

Sovelluksessa suoritat myös sarjan päivittäisiä tehtäviä, jotka auttavat sinua muuttamaan negatiivisia toimintamalleja ja luomaan uusia positiivisia tottumuksia elämässäsi. Previct toimii linkkinä sinun ja terapeuttisi välillä – se antaa tukea, kun sitä eniten tarvitaan.

Previct - digitaalinen alusta riippuvuuden hoitoon

Previct Alcohol

Previct Alcohol on tukevasti kolmella jalalla seisovaa digitaalista tukea; matkapuhelinsovellus, taskukokoinen langaton alkoholimittari ja hoitoalusta. Käyttäjä puhaltaa päivittäin alkoholimittariin, joka lähettää tuloksen matkapuhelimesi välityksellä hoidonantajallesi. Joka puhalluskerralla ei ainoastaan tule esiin, oletko raitis vai et, vaan kuvaan juuri sinun tilanteestasi rakentuu uusi palapelin palanen.

Tuloksista saadaan tekoälyn avulla tehdyssä analyysissä tulokset, joita käytetään mahdollisten retkahdusten ennakointiin sekä sovelluksen kautta annettavaan tukeen, joka auttaa sinua irtautumaan negatiivisista käyttäytymiskuvioista ja luomaan uusia positiivisia tottumuksia. Kun sitä paitsi tiedät myös uuden testin olevan edessä vain muutaman tunnin päästä, ei ole mitään järkeä käydä kauppaa itsesi kanssa. Olipa päämääräsi vähentää juomista tai lopettaa kokonaan, Previct auttaa sinua!

Previct Alcohol Previct toimii kaikkialla

Previct Alcohol luo luottamukselle perustan.

Voit itse valita, tulevatko testien tulokset muidenkin kuin terapeuttisi näkyviin. Voit esimerkiksi jakaa ne perheesi, rakkaittesi tai työnantajasi kanssa. Previct auttaa sekä luottamuksen rakentamisessa että menetetyn luottamuksen korjaamisessa. Ihmiset ympärilläsi tietävät, että todella olet raittiina, kun niin sanot. Vapautuneena epäluottamuksesta voit jälleen seistä selkä suorana.

Previct Alcohol antaa päivittäistä tukea.

Previct on enemmän kuin raittiustesti, se on käyttäytymisterapiaan perustuva jokapäiväisen elämän tuki. Yhdessä terapeuttisi kanssa valitsette ja muotoilette tehtäviä, harjoituksia ja ohjausta, jotka on räätälöity henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Sovelluksessa saat päivittäin vastata kysymyksiin voinnistasi, sekä tukea ja neuvoja siitä, miten pysyä raittiina tai juoda vähemmän. Jos himo yltyy liian voimakkaaksi, sovelluksessa on myös apupainike, jonka avulla pääset saman tien yhteyteen hoidonantajasi tai valitsemasi omaisen kanssa. Olet ainutlaatuinen, ja siksi myös hoidon on oltava ainutlaatuista. Uusi teknologiamme antaa sinulle täysin uudet edellytykset saada henkilökohtaista tukea. Previct-sovelluksessa on käytettävissäsi mieliala-emojien valikoima, lyhyitä kannustavia videoita, mahdollisuus nauhoittaa päiväkirjamerkintöjä tai antaa arvio mielialastasi väreillä ja numeroilla. Kaikki pidämme positiivisesta palautteesta; sovelluksessa voit antaa itsellesi haasteen ja palkkioksi saat hoidonantajaltasi suosionosoituksia.

Previct on modernia, luovaa hoitoa.

17. Previct Alcohol toimii missä tahansa.

Jos matkapuhelimesi toimii, Previct toimii. Se antaa sinulle vapauden jatkaa työskentelyä tai olla työmatkoilla tai lomalla hoitokauden aikana. Previct yksinkertaisesti tarjoaa mahdollisuuden jatkaa elämää entiseen tapaan taistellessasi riippuvuutta vastaan. Tämä tarkoittaa myös, että hoidonantaja on aina lähellä ja mahdollisuus aina saada yhteys tekstiviestillä antaa turvallisuuden tunnetta.

Hoitajat

Autamme hoidonantajia auttamaan

Previct on työkalu, joka on mullistamassa riippuvuushoidon. Saat reaaliaikaista tietoa potilaasi mielialasta ja raittiudesta ja apua retkahdusten ennakointiin. Previct tarjoaa myös mahdollisuuden tiheämpään ja nopeampaan vuorovaikutukseen ja antaa koko perheelle mahdollisuuden osallistua hoitoon. Sinä saat mittaamattoman arvokasta tietoa ja potilas saa päivittäistä apua käyttäytymisterapian kautta; tie syvempään ja rakentavampaan hoitokeskusteluun.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä?

Previct on tähän mennessä tuottanut satoja tuhansia raittiita ja vapautuneita päiviä, ollut tuhansien käyttäjien käytössä ja on saatavilla sekä yksityisten että julkisten hoidonantajien kautta läpi Ruotsin ja useissa muissa Euroopan maissa. Ota yhteyttä, niin autamme sinut saamaan yhteyden lähimpään hoidonantajaan. Haluatko ottaa meihin yhteyttä, kysyäksesi digitaalisesta riippuvuushoidosta, saadaksesi lisätietoja Previctistä, tai jostakin aivan muusta? Soita tukinumeroon tai napsauta painiketta.

Ota yhteyttä minuun. Haluan tietää lisää.
Josua Support

Tarvitsetko apua?

Tämä on Josua. Hän voi auttaa sinua, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tietää lisää Previct-sovelluksesta tai hoitoportaalista, tai voit saada apua eteenpäin, jos sinulla on muita kysymyksiä. Älä koskaan epäröi ottaa yhteyttä, tukipalvelumme huolehtii sinusta ja kysymyksistäsi – se on asiakaskyselyissä saanut 4,8 tähteä viidestä mahdollisesta, ja siitä olemme aidosti onnellisia.

Voit soittaa arkisin 8.00-17.00, tai jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla.

Puhelin: +46 18 410 88 80

Sähköposti: support @ kontigocare.com