Previct, Kontigo Caren oma työkalu

 

 

Me olemme

Kontigo Care

Kontigo tarjoaa nykyaikaista riippuvuushoitoa ja reaaliaikaisen raittiustestin

Kontigo Care on kehittänyt Previctin

Riippuvuusongelmat yleistyvät. Yhteiskunnalle aiheutuvat kustannukset ovat tähtitieteellisen korkeita, mutta se ei silti ole mitään verrattuna kustannuksiin, joita perheet maksavat tarpeettoman kärsimyksen muodossa. Previct on riippuvuusongelmien hoitoon tarkoitettu digitaalinen alusta, joka reaaliaikaisten raittiustestien ja pitkälle kehittyneen käyttäytymisanalyysin avulla auttaa terveydenhuoltoa tunnistamaan retkahdukset varhaisessa vaiheessa, parantamaan terapiakeskusteluja ja virtaviivaistamaan hoitoa.

Kontigo Care on vuonna 2013 perustettu Uppsalassa sijaitseva tutkimus- ja kehitysyritys. Tavoitteemme on alusta lähtien ollut mullistaa riippuvuushoito ehdottoman eturintaman digitaalisilla ratkaisuilla. Ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa, että moderni, inhimillinen hoito on digitaalista. Olemme joustavia, uteliaita visionäärejä, ja kuten nimemme espanjaksi sanoo – Kontigo – kanssasi haluamme olla luonnollinen osa tulevaisuuden riippuvuushoitoa.

Alusta, joka on tähän mennessä tuottanut satoja tuhansia raittiita ja vapautuneita päiviä, ja ollut tuhansien käyttäjien käytössä, on saatavilla sekä yksityisten että julkisten hoidonantajien kautta läpi Ruotsin ja useissa muissa Euroopan maissa.

Digitaalinen riippuvuushoito

Previct on raittiuskaveri, jota voit kantaa taskussa

Previct mahtuu taskuun ja voi siksi aina seurata käyttäjää. Se mahdollistaa hoidon kotona, työpaikalla tai jopa matkoilla ollessa.

Kontigo Care -alusta mahdollistaa ennakoinnin, mikä tarkoittaa, että retkahdukset voidaan tunnistaa ajoissa ja joissakin tapauksissa kokonaan välttää. Tämä ei ole vain suuri etu käyttäjälle, joka saa vapauden elää tavallista elämää. Sosioekonomiset hyödyt ovat myös suuret: sairauslomat vähenevät ja hoitokotia tarvitsevien lukumäärä laskee. Sekä yhteiskunta että yksilö hyötyvät uudesta ja tehokkaasta, digitaalisesta riippuvuushoidosta.

Kontigo Care voitti eHealth Awards 2018 -palkinnon

Kontigo Care voitti eHealth Awards 2018 -palkinnon

Palkinto perustuu Ruotsin hallituksen ja SKL: n (Ruotsin Kunnat ja Maakäräjät) visioon e-health 2025, jonka mukaan Ruotsista tulee maailman johtava digitaalisen terveydenhuollon alalla vuoteen 2025 mennessä. Tässä on tuomariston motivaatio:

”Kontigo Caren tuote on Vision e-health 2025: n linjauksen mukainen. Tuotteen digitaalinen ratkaisu on eduksi potilaalle, omaisille, hoidonantajille ja organisaatiolle, samoin kuin koko yhteiskunnalle. Kohteena on laajalle levinnyt ongelma, ja tuote parantaa hoidon laatua suurelle joukolle potilaita. Voittaja auttaa myös saavuttamaan kansallisen tavoitteen mahdollistaessaan potilaan suuremman osallistumisen omaan hoitoonsa sekä hoidon kehittämisen suurempaan yhdenvertaisuuteen. Ratkaisu on erittäin skaalautuva ja siinä on suuri potentiaali muihin käyttötarkoituksiin terveydenhuollossa.”

Osa vuosien varrella saamistamme palkinnoista.

Horizon
Swedish eHealth Award
Smart Industry Awards
Swedish Mobile Awards
Nordic Startup Awards
Swedish Embedded Award
Bona Postulata
ISO 13485:2016

Kontigo Care on sertifioitu turvallisuutesi vuoksi

Laatu ja turvallisuus ovat meille tärkeitä ja olemme ISO -sertifioituja ISO 13485: 2016 -standardin mukaisesti.

Kolibri logo

Iso pieni lintu

Logossamme oleva kolibri on pieni lintu, jolla on upeat ominaisuudet. Sen katsotaan kuuluvan elementtiin ilma ja ilma liittyy älykkyyteen, logiikkaan ja kykyyn nähdä kokonaisuuksia. Se liittyy myös vahvasti vapauteen, tulevaisuudenuskoon ja kykyyn saavuttaa mahdottomalta vaikuttava.

Keskustele myyntihenkilöstömme kanssa

Kim Hedelin Nilsson

Pohjoinen piiri

Kim Hedelin Nilsson

Asiakaspäällikkö

Puhelin: +46 790 72 55 55

Sähköposti: kim.hedelin-nilsson @ kontigocare.com

Anita Dreilick

Eteläpiiri

Anita Dreilick

Asiakaspäällikkö

Puhelin: +46 728 55 77 55

Sähköposti: anita.dreilick @ kontigocare.com

Linda Pampman

Keski -piiri

Linda Pampman

Asiakaspäällikkö

Puhelin: +46 728 55 77 11

Sähköposti: linda.pampman @ kontigocare.com

Maria Sjölund

Ruotsi

Maria Sjölund

Myyntipäällikkö

Puhelin: +46 728 55 77 22

Sähköposti: maria.sjolund @ kontigocare.com

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä?

Previct on tähän mennessä tuottanut satoja tuhansia raittiita ja vapautuneita päiviä, ollut tuhansien käyttäjien käytössä ja on saatavilla sekä yksityisten että julkisten hoidonantajien kautta läpi Ruotsin ja useissa muissa Euroopan maissa. Ota yhteyttä, niin autamme sinut saamaan yhteyden lähimpään hoidonantajaan. Haluatko ottaa meihin yhteyttä, kysyäksesi digitaalisesta riippuvuushoidosta, saadaksesi lisätietoja Previctistä, tai jostakin aivan muusta? Soita tukinumeroon tai napsauta painiketta.

Ota yhteyttä minuun. Haluan tietää lisää.

 

Sijoittajasuhde

Kontigo Careen on mahdollista sijoittaa

Kontigo Care on Uppsalassa toimiva yritys, joka listautui NASDAQ First Northiin vuonna 2015. Tavoitteemme on alusta lähtien ollut mullistaa riippuvuushoito ehdottoman eturintaman digitaalisilla ratkaisuilla. Ymmärsimme jo varhaisessa vaiheessa, että moderni, inhimillinen hoito on digitaalista.