Previct on vallankumouksellinen työkalu riippuvuuden hoitoon

Previct®

auttaa sinua auttamaan useampia, enemmän

Hojitajat

Ennusta hoitajan näkökulmasta

Previct on vallankumouksellinen työkalu sinulle, joka työskentelet riippuvuushoidon parissa. Se on työväline, joka vahvistaa siteitä sinun ja potilaasi välillä, antaa sinulle elintärkeää tietoa reaaliajassa ja jopa auttaa ennakoimaan retkahduksia. Saat arvokasta tietoa käyttäjän riippuvuuskäyttäytymisestä, ja sitä kautta hoitokeskusteluista tulee syvempiä ja rakentavampia. Digitaalinen tie inhimillisempään hoitoon.
 

Previct – näin se toimii

Previct on digitaalinen alusta riippuvuuden hoitoon, apuväline ja tuki sinulle ja nykyiselle hoitosuunnitelmallesi. Alustan perusta on Hoitoportaali, jossa voit tehdä potilaillesi yksilöllisiä hoitosuunnitelmia. Sovelluksessa hyvä hoitokeskustelu seuraa potilasta ympäri vuorokauden samaan aikaan kun saat potilaasta tietoa vierailujen välillä, mikä parantaa ja tehostaa hoitoa. Mutta tämä on vasta alkua…

Previct: kolme helppoa askelta

Terapeuttina teet potilaan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Potilas saa huomaamattoman alkoholimittarinsa ja lataa sovelluksen matkapuhelimeensa. Nyt olet yhteydessä toisiinne ja valmiita aloittamaan.

Potilas tekee päivittäin ennalta määrätyn määrän raittiustestejä, ja tulokset näkyvät suoraan hoitoportaalissasi. Saat päivittäiset tiedot perustaksi seuraavaa tapaamistanne varten. Lisäksi Previctillä on kyky ennakoida retkahduksia jopa kolme päivää ennen niiden tapahtumista.

Sovelluksen käyttäjä saa päivittäin matkapuhelimessa suoritettavia tehtäviä, tukea positiivisille käyttäytymismalleille ja mahdollisuuden muuttaa totuttuja negatiivisia kuvioita sekä vastata vointia koskeviin kysymyksiin. Tulokset toimivat seuraavan keskustelunne perustana.

Previct - raittiuskaveri taskussa

Previct – raittiuskaveri taskussa

Previctin käyttäjänä tarvitset vain pienen alkoholimittarin ja oman matkapuhelimesi. Raittiustestejä voidaan tehdä ja riippuvuushoitoa antaa missä tahansa. Toisin sanoen potilas voi jatkaa työskentelyään ja suorittaa raittiustestit, vaikka hän asuisi kaukana hoidonantajasta – tai jopa lähteä lomalle. Terapiaa ilman rajoja.

Previct on tuki käyttäytymisterapiallesi

Previct rakentuu sinun ja potilaasi käynnissä olevan käyttäytymisterapian yhteiselle alustalle riippumatta siitä, mitä hoitomuotoa käytät. Päivittäistä tukea tehtävien, harjoitusten ja esimerkiksi vointia/motivaatiota/tunteita koskevien kysymysten avulla, jotka vahvistavat hoitotyötäsi ja antavat mahdollisuuden luoda positiivisia malleja ja estää negatiivisia kierteitä. Terapiakeskustelunne on ankkuroitu ja vahvistettu potilaan matkapuhelimeen; jatkuva tuki.

The film about PrevictTämä on elokuva Previct®: stä Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Previct -riippuvuushoidosta. Elokuva on englanniksi.

Previct tarjoaa paremman terapiapuheen

Kommunikaatio – tie oikeaan toimenpiteeseen.

Yksi suurimmista eroista Previctin ja esimerkiksi itseapusovelluksen tai verkkopohjaisen käyttäytymisterapian välillä on kaksisuuntainen kommunikaatio, potilastietojen analysointi ja kokoaminen sekä retkahduksen ennakointi. Previct ei itsessään ole ratkaisu; se on työvälineesi keskustelun kehittämiseksi ja tehostamiseksi. Terapeuttina saat reaaliaikaisen analyysin ja yleiskatsauksen siitä, miten kunkin yksilön asiat sujuvat, niin että hoitotoimenpiteesi saavat perustakseen kulloisenkin potilaan tarpeet ja haasteet. Lyhyesti sanottuna: oikea toimenpide oikealle yksilölle oikeaan aikaan.

Parempi terapiakeskustelu.

Previct antaa sinulle syvää tietoa potilaan käyttäytymisestä, ja siten keskusteluista tulee tehokkaampia ja rakentavampia. Tiedät nimittäin jo alusta asti, missä määrin potilas esimerkiksi on ollut raittiina, miten hän voi, miten noudattaa terapiasuunnitelmaa ja miten on motivaation laita, ja voit rakentaa keskustelun sen ympärille. Previct myös analysoi tiedot ja antaa sinulle palautetta potilaan käyttäytymisen kuvioista. Sinun on helpompi nähdä, milloin ja miksi retkahdus tapahtuu.

Previct auttaa ennustamaan tulevaisuutta

Katso tulevaisuuteen

Voimme nyt esittää näyttöön perustuvaa tutkimusta siitä, että Previct toimii digitaalisena biomarkkerina. Alustan ja tekoälyennusteidemme avulla on mahdollista ennustaa retkahduksia jopa kolme päivää ennen niiden tapahtumista, mikä antaa mahdollisuuden toimia ajoissa.

Lähikontakti

Previct on jatkuva linkki sinun ja potilaasi välillä. Previctissä voit pitää päivittäistä tekstiviestikontaktia potilaisiisi ja antaa heille tukea ja kannustusta. He voivat myös kirjoittaa sinulle, kun tuntuu vaikealta. Ja pahimmassa tapauksessa käyttää paniikkipainiketta, jos himo yltyy liian voimakkaaksi. Pelastusköysi taskussa.

Osa vuosien varrella saamistamme palkinnoista.

Horizon
Swedish eHealth Award
Smart Industry Awards
Swedish Mobile Awards
Nordic Startup Awards
Swedish Embedded Award
Bona Postulata
Previct tarjoaa mahdollisuuden seurata mielialaongelmia

Tasainen ja luova hoito

Meillä on kaikilla erilaiset edellytykset ottaa vastaan ja kommunikoida tietoa. Uskomme, että paras tapa saada aikaan pitkäaikaista muutosta on ottaa yksilön edellytykset lähtökohdaksi. Kenenkään ei pidä jäädä paitsi hyvästä hoidosta, esimerkiksi koska ei osaa lukea tai kirjoittaa. Siksi olemme panostaneet paljon teknologian kaikkiin mahdollisuuksiin luodaksemme mahdollisuuden tasa-arvoiseen ja osallistavaan hoitoon. Previct tarjoaa mahdollisuuden kommunikoida emojien avulla, katsoa videota lukemisen sijaan, kuvailla tunteita napin painalluksella ja nauhoituksella kirjoittamisen sijaan. Terapeuttina sinulla on mahdollisuus käyttää luovuuttasi ja löytää paras tapa kommunikoida potilaidesi kanssa.

Tukea sukulaisille ja sukulaisten antama tuki

Väärinkäyttö vaikuttaa koko perheeseen. Previct mahdollistaa testitulosten jakamisen omaisille, mikä lisää luottamusta riippuvuutensa kanssa kamppailevaan. Perhe saa selvästi nähdä, että käyttäjä on ollut raittiina. Uusi toiminto on Previct Family, jonka avulla myös muut perheenjäsenet voivat saada sovelluksen puhelimeensa. He eivät tietenkään tee alkoholitestejä, mutta heillä on mahdollisuus vastata vointiin liittyviin kysymyksiin ja osallistua hoitoon. Täten saat terapeuttina selkeämmän kuvan koko perheen voinnista ja mahdollisuuden havaita, ovatko esimerkiksi lapset vaarassa. Tulokset on myös mahdollista jakaa työnantajalle, jolloin potilas voi säilyttää työpaikkansa hoidon aikana.

Kirjaudu hoitoportaaliin

Kirjaudu portaaliin

Tässä voit kirjautua hoitoportaaliin ja auttaa potilaitasi.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä?

Previct on tähän mennessä tuottanut satoja tuhansia raittiita ja vapautuneita päiviä, ollut tuhansien käyttäjien käytössä ja on saatavilla sekä yksityisten että julkisten hoidonantajien kautta läpi Ruotsin ja useissa muissa Euroopan maissa. Ota yhteyttä, niin autamme sinut saamaan yhteyden lähimpään hoidonantajaan. Haluatko ottaa meihin yhteyttä, kysyäksesi digitaalisesta riippuvuushoidosta, saadaksesi lisätietoja Previctistä, tai jostakin aivan muusta? Soita tukinumeroon tai napsauta painiketta.

Ota yhteyttä minuun. Haluan tietää lisää.
Josua Support

Tarvitsetko apua?

Tämä on Josua. Hän voi auttaa sinua, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tietää lisää Previct-sovelluksesta tai hoitoportaalista, tai voit saada apua eteenpäin, jos sinulla on muita kysymyksiä. Älä koskaan epäröi ottaa yhteyttä, tukipalvelumme huolehtii sinusta ja kysymyksistäsi – se on asiakaskyselyissä saanut 4,8 tähteä viidestä mahdollisesta, ja siitä olemme aidosti onnellisia.

Voit soittaa arkisin 8.00-17.00, tai jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla.

Puhelin: +46 18 410 88 80

Sähköposti: support @ kontigocare.com